• Frozen the Iceland Lisciani

Sa jedne strane slagalice nalazi se slika sa popularnim likovima koju dete treba da složi. Sklopljena slagalica sa njene druge strane postaje bojanka, koju dete treba da oboji. Dimenzija sklopljene slagalice je 50x35cm. Frozen the Iceland

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

Frozen the Iceland Lisciani

  • 499.00 rsd

U S K O R O

Trenutno smo u procesu otvaranja online radnje... Uskoro ćemo biti dostupni sa svim dečijim igračkama po najpovoljnijim cenama.

Širok izbor kvalitetnih igračaka poznatih proizvođača. Naručite online platite pauzećem i uštedite do 10%. Dostava unutar 48 sati ✔️  Najpovoljnije igracke za decu online!!!

Postoji toliko mnogo različitih vrsta igračaka za decu da je najlakše usredsrediti se na određenu kategoriju za vrstu aktivnosti koju želite da podstaknete. Takođe možete pratiti naputke svoje dece da biste videli kakva bi ih kategorija mogla najviše zanimati. Dete koje zanima gradnja možda je najviše oduševljeno igračkom u kategoriji Alat, dok dete koje voli modu i glumu može prirodno da preferira nešto iz naše kategorije Lutke ili L.O.L . Ako želite da dete podstaknete učenjem pogledajte našu kategoriju Edukativne. Zatim možete dalje da birate kategorije ostanite fokusirani na određene stavke koje su najprikladnije za vaše potrebe.